^ Aries


Ram  Aries, 1st sign of the zodiac; one born under the sign of Aries (March 21 - April 24)

Ram, 1st Beeld van de dierenriem; geboren tussen (21 Maart - 24 April)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor bestelling click op de foto::
Hiervoor wordt u door gelinkt naar de kunstenaars website van Artleader
Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)
Dit is een stichting zonder winstoogmerk die opkomt voor de belangen van professionele beeldend kunstenaars in Nederland.  BOK is anno 2018 de meest actieve organisatie in de professionele beeldende kunstsector.

https://www.artleader.com/kunstwerk/ram-sterrenbeeld/

Element:

Vuur

Kwaliteit

Hoofd

Heerser:

Mars

Symbool:

De Ram

 De reputatie va Aries voor wat betreft ego´sme, activiteit en zelfbewustzijn berust niet alleen op zijn kwaliteit als hoofd- en vuurteken, maar ook op zijn positie als eerste teken van de zodiak. Op de eerste graad van Aries begint de hele cyclus van ervaringen van de zodiak opnieuw. Het is het moment van het zaaien, de kiem van alle acties, het punt waarop de cyclus in beweging komt. De Rammen zijn ondernemers, leiders, avonturiers, moedig, impulsief en zeer gemotiveerd. Zij zien snel toekomstmogelijkheden en spelen daarop in, waarbij voor hun eigen belangen zorgen.

Hoewel Aries de eerste en de snelste van alle tekens is, is hij in geen geval de luidrustigste. Heel veel Rammen zijn in feite rustig en onopvallend. In dit opzicht ontleent Aries zijn karakter aan Mars, een planeet die verbonden is met actie en niet met het vertonen van schittering en macht.

Het dier dat bij Aries hoort is de ram, die koppig en agressief is. Aries gaat niet zachtzinnig te werk; als hij een hindernis op zijn pad vindt, gaat hij er recht op af.. Het gevolg is dat rammen vaak met hun hoofd tegen de muur dreunen.

Ze hebben zoveel kracht en energie dat ze de neiging hebben zichzelf op te branden. Om perioden van uitputting en ineenstorting te vermijden, moeten ze er voor zorgen hun accu steeds op te laden.

Aries heerst traditioneel gezien, over Engeland.

  Beeldend kunstenaar Joek van Draanen Sterrenbeelden     Contact / Informatie - eMail